Kaart wordt geladen...

Datum/tijd
Datum: 03-09-2022 - 07-09-2022
Hele dag

Locatie
Congress Center Basel (CCB)

Categorieën Geen Categorieën


Op 3 tot en met 7 september 2022 organiseert de European Society of Pathology (ESP) en de Swiss Society of Pathology het 34ste European Congress of Pathology. Het gaat plaatsvinden in het Congress Centre in het centrum van Basel.

Het motto voor het 2022 congres luidt – The Art of Next Generation Pathology – en besteed aandacht aan een brede range van moderne pathologie, zowel op technologisch gebied als de nieuwe generatie pathologen. Er zijn vele lezingen en meetings over interessante onderwerpen.

Keynote lezingen worden gehouden door internationaal herkende experts, met daarnaast nog posters en trainee sessies. Voor het volledige programma kan je op de site kijken.

Daarnaast is Basel een zeer uitnodigende stad met een combinatie van oude historie en moderne architectuur. De warme binnenstad geeft de ruimte voor het leggen van nieuwe netwerken.

De kosten voor een AIOS zijn €260 (voor 5 juli), voor het gehele congres fysiek bij te wonen, onafhankelijk of je wel of geen lid bent van de ESP. Daarnaast is het ook mogelijk om digitaal het congres te volgen. De kosten voor een AIOS zijn dan €120 (voor 5 juli). Inschrijven kan via deze link.

Voor meer informatie kan je kijken op de site van de ESP.