LPAV DOO cursus 2023 – Duurzaamheid in de Zorg

Het is zover! Het discipline overstijgend onderwijs (DOO) van de LPAV zal weer plaatsvinden en wel op 11 februari 2023 te Kiemkracht64 in Malden (vlakbij Nijmegen). Dit keer zal de cursus in het teken staan van duurzaamheid in de zorg. Een belangrijk onderwerp waarover steeds meer te doen is. Het programma begint om 13:30 en wordt afgesloten met een drie gangen diner en duurt tot ca. 20:00. Het programma zal bestaan uit 3 voordrachten van sprekers die op verschillende manieren bezig zijn met duurzaamheid binnen de zorg, een rondleiding op het terrein van Kiemkracht64 met uitleg over de moestuin en het voedselbos en afsluitend een diner met producten afkomstig van het terrein.

Het deelnamegeld is 100,- euro en inschrijven kan hier. Na aanmelding en betaling van het deelnamegeld ontvang je een factuur en is de inschrijving definitief. Let op: de inschrijvingstermijn is verlengd en inschrijven kan tot en met 7 februari 2023. Er is plek voor 35 AIOS, dus schrijf je snel in!

Hieronder vind je alvast een overzicht van de sprekers en wat informatie over de locatie.

Het adres van Kiemkracht64 is Hartertseweg 7a, 6581 KD in Malden. De locatie ligt net iets buiten Nijmegen en is ook met de bus bereikbaar vanaf treinstation Nijmegen CS. Carpoolen met een collega kan natuurlijk ook en wordt van harte aangemoedigd als je met de auto komt. Daarnaast kijken we vanuit de LPAV of we een optie kunnen verzorgen om deelnemers gezamenlijk vanaf Nijmegen CS naar de locatie te vervoeren. Mocht je hier interesse in hebben geef dit dan aan bij de inschrijving. Hierover volgt aanvullend bericht.

We hopen je 11 februari te zien!

SCHRIJF JE HIER IN

Sprekers
De volgende sprekers zullen tijdens deze DOO iets vertellen over duurzaamheid binnen hun eigen vakgebied:
Simke de Jong, manager huisvesting en techniek Alrijne ziekenhuis – Innovatie en duurzaamheid in de zorg
Marije Hoogland, Patholoog Isala Ziekenhuis – TISPA II (duurzamere doorvoer methode)
Marit de Kort – Green Labs NL: bouwen aan de duurzame laboratoria van de toekomst

Kiemkracht64
Kiemkracht64 is een plek net buiten Nijmegen in Malden en is een oase van groen. De missie van Kiemkracht64 is om de relatie tussen mens en natuur te herstellen. Kiemkracht64 wil een actieve bijdrage leveren aan bewustwording en een nieuw perspectief bieden op voedselvoorziening en landschapsinrichting. Meer informatie over Kiemkracht64 vind je hier.